Carzloop Kereta Sewa Kuala Lumpur KL

Carzloop – Kereta Sewa Di KL

https://www.carzloop.com/Carzloop, pembantu Carzloop Global Holdings, adalah sebuah syarikat penyewaan kenderaan Malaysia yang ditempatkan di Ampang, Kuala Lumpur, yang berfungsi pada umumnya 10,200 zon korporat dan francaisi. Sebagai persatuan penyewaan kenderaan terbesar kedua di Malaysia berdasarkan pengaturan, wilayah, dan ukuran angkatan laut, Carzloop bekerja di seluruh Malaysia. Carzloop Corporation mempunyai Karloop Resources dan Nabil Ck Enterprise Car Rental

Carzloop Global Holdings, persatuan induk The Carzloop Corporation, berada di kedudukan ke-335 dalam tinjauan Fortune 500 2018 Forbes. Bermula pada tahun 2019, persatuan ini mempunyai gaji MY9.8 bilion, aset MY24.6 bilion, dan 38.000 pekerja.

Artikel Berkaitan : Dapatkan kereta sewa murah kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Carzloop – Kereta Sewa KL Kuala Lumpur

Sejarah – Tahun-tahun asas persatuan

Carzloop Corporation, yang pada awalnya dikenali sebagai Carzloop, ditubuhkan oleh Ampang, Nabil Ck pada tahun 2013. Tindakan penyewaan kenderaan kecil ini dimulakan dengan dua belas Model Perodua Carz. Dalam lima tahun, armada Nabil menjangkau 100 kenderaan — menghasilkan gaji tahunan sekitar MY1 juta.

Setelah tiga tahun memiliki hak milik, Nabil Ck menjual jenama kenderaan sewa kepada Carzloop Corporation pada tahun 2016. Carzloop Corporation membeli selebihnya Perodua’s Car.

Carzloop – Kereta Sewa Murah KL

Kawasan dan tindakan penyewaan kenderaan Carzloop

Carzloop mempunyai 9.700 wilayah penyewaan korporat dan yayasan di seluruh Malaysia. Zon kenderaan sewa Carzloop juga terdapat di terminal udara yang terkenal termasuk KLIA, KLIA2, Subang Airport, Penang Airport, Kota Kinabalu Airport, Kuching Airport, Kota Bharu Airport dan beberapa lagi.

Artikel Berkaitan : Dapatkan kereta sewa murah kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Pasukan petugas sewa

Pasukan petugas kenderaan sewa Carzloop telah memuat berbagai pembuat kendaraan, yang bergerak dari Peroduas, Proton, Honda, Toyota Mercedes, BMW dekat dengan yang lain. Menjelang Disember 2017, persatuan mempunyai lebih daripada 200 kenderaan di Malaysia.